udvar

Pihenés és kikapcsolódás: Sárkány Apartman és Vendégház

Szállásunk Miskolc legszebb üdülő városrészében Miskolctapolcán található, ahol szeretettel várjuk az üzleti úton lévő vagy családi kikapcsolódást kereső kedves vendégünket! Próbálja ki Ön is szállásunkat.

Sárkány Apartman és Vendégház

Miskolctapolca

Családoknak is ideális

Modern családi szállásunk Miskolc legszebb részén Miskolctapolca főútján nem a hegytetőn, a Barlangfürdőtől 10 perc sétára, az újonnan átadott miskolctapolcai strandtól 5 perc sétára található csendes környezetben. Családos vendégek részére az egyik legjobb választás apartmanunk a nagy kert a trambulin a kosárlabda palánk és fa játszóeszközök miatt!

Az Egyetem és a Kemény Dénes versenyuszoda is 10 perc sétára van a miskolctapolcai Sárkány Apartman és Vendégháztól.

Minden apartmanhoz saját zuhanyzós fürdőszoba, wc és színes televízió tartozik, az apartmanokban jól felszerelt saját konyha van kialakítva, mely tartalmazza az összes alapvető eszközt. (kávéfőző, fagyasztós hűtő, mikró, víz forraló, sütő, stb /

Ingyenes és korlátlan internet elérési lehetőség.

A jelen helyzetben fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy apartmanjaink 4 és 5 fős saját bejáratú, más vendégektől elszeparált önálló apartmanok, mely 2 szobából, 2 zuhanyzós fürdőből, 2 színes televízióból és egy jól felszerelt konyhából áll!

A szobát érkezés napján 14-20 óráig lehet elfoglalni, távozás napján pedig legkésőbb 10 óráig kérnénk elhagyni!

Családi szállásunk a Miskolctapolcára vonattal érkező vendégeinknek is ideális, mivel a buszmegálló pár méterre található, így nem kell a csomagokat messzire cipelni!

Személygépkocsival érkező vendégeink részére nagy méretű ingyenes, kamerával megfigyelt zárt parkoló biztosított!

Autópályán érkezők az M3 Déli lehajtójánál hajtsanak le Miskolctapolcához!